ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον είναι άνω των 150,00 €. Για παραγγελίες έως και 150,00 € τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάση τιμοκαταλόγου. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex, η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Speedex, το Ergosimansi.gr  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική της αντίστοιχης εταιρίας ταχυμεταφορών. 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 18:00 στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τις Κύπρου.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Speedex.

Oι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των αργιών. Αν ωστόσο επιθυμείτε παράδοση εντός ημέρας Σαββάτου, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μεταβείτε στην καρτέλα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την υπό εξέλιξη παραγγελία.

  •   Σε σπάνια περίπτωση , ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα εργοστασιακά ή λόγο συγκυριών (π.χ τελωνείο),  ενδέχεται να καθυστερήσουν την παραλαβή από μέρους μας και ο χρόνος αποστολής να κυμανθεί από 15 έως 30 ημέρες. Σε περίπτωση προπληρωμένης παραγγελίας (κάρτα, τραπεζική κατάθεση, paypal) που υπόκειται στην ανωτέρω συνθήκη η εταιρία ergosimansi.gr διατηρεί το δικαίωμα της μη επιστορφής χρημάτων εφόσον ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας στον πελάτη δε ξεπερνά τις 30 ημέρες ( 1 μήνα).

 

Παραλαβή από το κατάστημα Ιωαννίνων

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας ΕΡΓΟΣΗΜΑΝΣΗ, 3ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών, στα Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να παραλάβετε την παραγγελία σας εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία σε ώρες καταστημάτων Ηπείρου. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Σε περίπτωση αλλαγής παραγγελίας η οποία ολοκληρώθηκε με παραλαβή από το κατάστημα, η αλλαγή καταχωρείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα και το προϊόν επιστρέφεται στο συνεργαζόμενο κατάστημα. Το νέο σας προϊόν αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης courier  με επιβάρυνση σύμφωνα με τον ισχύον τιμοκατάλογο αποστολών ο οποίος αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής του προϊόντος από εμάς προς εσάς.