ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφή προϊόντων και χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, εφόσον το προϊόν δεν έχει παραχθεί κατά παραγγελία για εσάς (αφορά κυρίως πινακίδες auto/moto, σήμανσης, καθώς και τυπώματα στάμπας) και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. 

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

  • Για επιστροφές εντός Ελλάδας, επιβαρύνεστε με αρχικό ελάχιστο ποσό των 7,90 (το τελικό κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας)
  • Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.
Αυτό σημαίνει:

  • Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα)
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, καλώντας στα τηλέφωνα 26510 78469 και 26510 31469. Εν τάχει, η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Αφού επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν, συσκευασμένο με την Speedex χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς.
Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν, ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν.
Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνει εσάς και είναι κατ' ελάχιστο 6,90€. Θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από πλευράς μας για οριστικοποίηση του κόστους.
Εάν επιθυμείτε να σας το στείλουμε με την δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει το έξοδα μεταφοράς του δέματος, όπως επίσης και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης από τον εκτιμώμενο της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τιμή αγοράς του προϊόντος με την επιπλέον επιβάρυνση αποστολής που αναγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση που γίνει αλλαγή σε νέο προϊόν και όχι στο μέγεθος το νέο προϊόν που επιλέγετε θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε.Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προβείτε σε νέα αγορά δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει, προς εξαργύρωση στην επόμενη αγορά σας, η οποία
πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) μηνών. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Ergosimansi.gr πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, τότε η Ergosimansi.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@ergosimansi.gr φωτογραφίες του προϊόντος, εμφανίζοντας όσο πιο λεπτομερώς είναι εφικτό το πρόβλημα, προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιπροσθέτως όσων προκύψουν, καθώς επίσης η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν την αποστολή του προϊόντος: – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ergosimansi.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26510 78469  καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00 & 18:00- 21:00 & στο 26510 31469 καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 16:30.

  • Σε σπάνια περίπτωση , ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα εργοστασιακά ή λόγο συγκυριών (π.χ τελωνείο),  ενδέχεται να καθυστερήσουν την παραλαβή από μέρους μας και ο χρόνος αποστολής να κυμανθεί από 15 έως 30 ημέρες. Σε περίπτωση προπληρωμένης παραγγελίας (κάρτα, τραπεζική κατάθεση, paypal) που υπόκειται στην ανωτέρω συνθήκη η εταιρία ergosimansi.gr διατηρεί το δικαίωμα της μη επιστορφής χρημάτων εφόσον ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας στον πελάτη δε ξεπερνά τις 30 ημέρες ( 1 μήνα).