ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Πόσο κοστίζει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Το κόστος αποστολής επηρεάζεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

1) Παραγγελίες άνω των 150€: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (υπό προϋποθέσεις)
Εξαιρούνται ΟΛΟΙ οι κωδικοί προϊόντων του ERGOPLAY

Αναλόγως του βάρους, του όγκου και του προορισμού, επιλέγουμε εμείς τον τρόπο αποστολής είτε με courier, είτε με φορτωτική. Για παραγγελίες έως 20kg και μικρού όγκου, η αποστολή είναι δωρεάν με Speedex ή Elta Courier, σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, με εξαίρεση την Κύπρο. Η δωρεάν αποστολή άνω των 150€ δεν ισχύει στην περίπτωση της αντικαταβολής. Αφορά μόνο τις πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρεωστική, πιστωτική ή Paypal. Για παραγγελίες άνω των 20kg ή μεγάλου όγκου η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν με μεταφορική εταιρία μέχρι εσάς, εφόσον το επιτρέπει ο προορισμός. Σε περίπτωση που μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή ή δεν είναι εφικτή η εξυπηρέτησή σας, η αποστολή είναι δωρεάν μέχρι το πλησιέστερο σε εσάς γραφείο της μεταφορικής εταιρίας και η παραλαβή πρέπει να γίνει από εκεί. Εάν παρόλα αυτά επιθυμείτε να γίνει παράδοση με επιπλέον χρέωση, ενημερώστε μας, ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς την χαμηλότερη δυνατή χρέωση. Για τους προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας (π.χ Επτάνησα, Δωδεκάνησα κλπ) η μεταφορά είναι δωρεάν ως την πόλη που θα γίνει η μεταφόρτωση.

Η δωρεάν αποστολή άνω των 150€ ΔΕΝ ισχύει για τις κατηγορίες προϊόντων που υπάγονται στο Ergoplay.

2) Παραγγελίες κάτω των 150€: Υπολογισμός αναλόγως βάρους ή όγκου

Αναλόγως του βάρους, του όγκου και του προορισμού, επιλέγουμε εμείς τον τρόπο αποστολής είτε με courier, είτε με φορτωτική.

Οι παραγγελίες κάτω των 150€, επιβαρύνονται με τα παρακάτω έξοδα αποστολής:

 • 3,30 € για αποστολές βάρους 0-1kg
 • 3,30€ για αποστολές βάρους 1-2kg
 • 3,50€ για αποστολές βάρους 2-3kg
 • 3,70€ για αποστολές βάρους 3-4kg
 • 5,50€ για αποστολές βάρους 4-5kg
 • 6,50€ για αποστολές βάρους 5-6kg
 • 7,50€ για αποστολές βάρους 6-7kg
 • 8,50€ για αποστολές βάρους 7-8kg
 • 9,50€ για αποστολές βάρους 8-9kg
 • 11,50€ για αποστολές βάρους από 9 έως 10kg
 • 13,00€ για αποστολές βάρους από 10 έως 15kg
 • 16,50€ για αποστολές βάρους από 15 έως 18kg
 • 18,50€ για αποστολές βάρους από 18 έως 20kg

Στην περίπτωση αυτή, η αποστολή γίνεται στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,70€. 

Όταν η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία, το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται  κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας. Η αποστολή γίνεται μέχρι το πλησιέστερο σε εσάς γραφείο της μεταφορικής εταιρίας και η παραλαβή πρέπει να γίνει από εκεί.
Εάν παρόλα αυτά επιθυμείτε να γίνει παράδοση με επιπλέον χρέωση στον χώρο σας, μας ενημερώνετε, ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς την χαμηλότερη δυνατή χρέωση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή τη περίπτωση, υπεύθυνος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ενημερώσει για την διαφορά που προκύπτει, διατηρώντας από την πλευράς σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται κατά μέσο όρο σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται συνήθως μεταξύ 10:00 έως 18:00 στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η εκάστοτε Courier.Oι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των αργιών. Αν ωστόσο επιθυμείτε παράδοση εντός ημέρας Σαββάτου, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μεταβείτε στην καρτέλα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την υπό εξέλιξη παραγγελία.

 

Παραλαβή από το κατάστημα Ιωαννίνων

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας ΕΡΓΟΣΗΜΑΝΣΗ, που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών, στα Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων [8:30-16:00 Δευτέρα-Παρασκευή], να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Σε περίπτωση αλλαγής παραγγελίας η οποία ολοκληρώθηκε με παραλαβή από το κατάστημα, η αλλαγή καταχωρείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και το προϊόν επιστρέφεται στο συνεργαζόμενο κατάστημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αποστέλλεται πίσω το προϊόν προς αντικατάσταση, με δική μας χρέωση μέσω της Speedex ή Elta Courier, και το νέο προϊόν αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης courier  με επιβάρυνση αποστολής βάση τιμοκαταλόγου, η οποία αντιστοιχεί στο ποσό των 6,90 ευρώ.